Moszkva cirkáló

A Moszkva gyakori vendége a Földközi-tengeren rendezett nemzetközi hadgyakorlatoknak de a világóceán távo-labbi térségeiben is megfordult. 1 day agoOroszország elismerte.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Nem elképzelhetetlen hogy Moszkva hamarosan tényleg megkezdi az offenzíva.

. Ekkor még nem egy bizonyos hajótípust illettek ezzel a névvel hanem összefoglaló megnevezése volt a kisebb gyors hadihajóknak fregatt szkúner brigg korvettIgazából ezek közül a fregatt tekinthető elsősorban a cirkáló elődjének. Az orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért.

A hajó hossza 1865 méter szélessége 208 méter volt. 1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. Viszont az avatatlan szemnek eredményesnek tűnő ukrán ellenállás hátterében nem az orosz hadsereg tétlensége.

Az ukrajnai konfliktus hatodik hetébe fordulva nagy változások nem jellemezték a háború hétvégi menetét. Vágólapra másolva Link másolása. Tegnap este ukrán források már azt állították.

A fő rakétafegyver nem sérült meg. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. A cirkáló többször volt már éles bevetésen.

1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét. 2 days agoMoszkva cirkáló. 1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. Orosz oldalról a fókuszban továbbra is a precíziós csapások álltak.

Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja. 23 hours agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő.

A Moszkva nevet 1996-ban kapta. A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. 0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója.

16 hours agoA Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Ismét Kijevet lőtték az oroszok. 1 day agoOroszország tagadja hogy elsüllyedt volna a Moszkva cirkáló.

Moszkva a hiperszonikus fegyverekhez nyúlt. Elsüllyedt a rettegett rakétás cirkálója a Moszkva. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Cirkálórakétákkal találták el és. A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását.

Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. 1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. A cirkáló közepes nagyságú gyors hadihajótípusA vitorlás hajók korában a cirkálók voltak a flotta szemei.

Moszkva a kifárasztásra játszik. Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló. 1 day agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a.

Az ukrajnai konfliktusban hétvégén a főszerep az orosz cirkáló és hiperszonikus rakétáknak jutott miközben szárazföldi műveletekben a már megszokott módon viszonylag kevés mozgás volt tapasztalható. Az elsőre a Földközi-tengeren került sor 1983-ban. Tegnap este ukrán források azt állították.

Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. Neptun cirkálórakétákkal találták el és.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel